Öppna konto

 

 

Starta konto med 3 enkla steg

1. Fyll i dina uppgifter, vi behöver veta ditt personnummer, din e-postadress och dina bankuppgifter. De övriga uppgifterna hämtas automatiskt.

2. Skriv under ett e-avtal med din e-legitimation. Du använder sedan din e-legitimation för komma åt Swespars internettjänst. 

3. Fyll i bankuppgifter och ett antal övriga frågor.

Klart! Du är nu kund hos Swespar och kan börja spara.

Starta konto

 

Allmänna villkor

Nedan hittar du länkar till våra allmänna och särskilda villkor samt till vår gällande prislista.

Allmänna villkor

Särskilda villkor

Prislista

 

Viktig information

Swespar AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lagen om inlåningsverksamhet (2004:299). Insatta medel används för finansiering av Ferratum Oyj's verksamhet och används uteslutande för Ferratum Oyj's framtida expansion. Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1 571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.

Identifiering via e-legitimation

För att registrera dig som kund hos Swespar måste du identifiera dig via e-legitimation. Vi stöjder BankID, Nordea, Telia samt mobilt Bank-ID.

Föranmält bankkonto

I din kontoansökan anger du ett fördefinierat bankkonto i en svensk bank. Uttag och insättningar görs endast till och från ditt föranmälda bankkonto.

Insättning

Du gör insättning till ditt inlåningskonto i Swespar genom att göra en vanlig överföring till Swespars Bankgiro och anger ditt kontonummer i Swespar som meddelande. Vi kommer att kreditera medlen på ditt konto inom 3 bankdagar.